gallery document

A szakiskola nyugdijas dolgozóinak köszöntése

2016.november 16-án 15 órától került megrendezésre az iskola nyugdíjas és jelenlegi dolgozóinak összejövetele.

A találkozó elején megemlékeztünk az elhunyt dolgozókról. A program részeként diákok részvételével műsor hangzott el.Az  elmúlt két évre vonatkozóan az iskola életéből összeállított diavetítést tekintettek meg a résztvevők, majd Dr. Pálfi György egykori igazgató úr tartott visszaemlékezést az iskola alapításáról, a kezdeti fejlesztésekről.Ezután Peregi Györgyné - iskolánkban 38 éve iskolatitkárként dolgozó Marika - szülinapi köszöntésére került sor.Ezúton is köszönjük az iskoláért tett fáradozását! Az ezt követő vacsora után Kovács Ildikó ált. igazgatóhelyettes üdvözlőlapot adott át minden nyugdíjas kollégának, mely levélben kitért arra, hogy 2017-ben lesz a szakiskola 65 éves, mely alkalomból terve szerint ünnepséget rendez az iskolában.A levél az alábbi idézettel zárul:

 

Sütő András gondolata:

Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött.” A mi világunk Önökkel: apáink, nagyapáink életével, munkásságával kezdődött.

Önök építették számunkra azt a jelent, amelyben a mi generációnk egy újabb nemzedék jövőjét alapozhatja meg. Mindennapi munkánkhoz az elődök példáiból meríthetünk erőtí hitet és bátorságot.”

 

Ezúton is köszönjük szépen, hogy elfogadták a nyugdíjas dolgozók a meghívást, és részt tudtak venni a fenti összejövetelen.Köszönjük a fellépő diákok, Szabó Istvánné Nagy Magdolna felkészítő tanárnő, a konyhai személyzet, rendszergazdák összejövetelen való közreműködését, odaadó munkáját.

Tisztelettel: Kovács Ildikó ált. igazgatóhelyettes

 

Képeket a gallériában tekinthetik meg:

galery

ASZIH logo RGB         fm logo        nak

Elérhetőségek:

Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
Cím: 5741 Kétegyháza, Gyulai út 6.
Telefon: (66) 250-311
Fax: (66) 550-215 (117)
e-mail cím: ketegyhazisuli@gmail.com
OM kód: 202735
Alapítvány: 18388037-1-04